Εταιρεία

Για περισσότερα από 35 χρόνια τα προϊόντα της SAMSON Δημ. Παλαμηδάς & Σια Ο.Ε. είναι συνώνυμα της ποιότητας, λειτουργικότητας και της αντοχής τους σε μακροχρόνια χρήση.

Τα προϊόντα της SAMSON μας αντιπροσωπεύουν όλα αυτά τα χρόνια στις κουζίνες χιλιάδων νοικοκυριών αλλά και στους χώρους μαζικής εστίασης. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας σταθερής εξέλιξης της εταιρίας, που στηρίζεται στην άριστη τεχνογνωσία του αντικειμένου αλλά και στις καινοτομίες που προβαίνει για την εξέλιξη και συνεχή ανανέωση των προϊόντων της, παρακολουθώντας συνέχεια της απαιτήσεις της αγοράς.

Δεκάδες σκεύη τραπεζαρίας, καφενείου, μπαρ κ.λπ. προστέθηκαν στην παραγωγή μας, ακολουθώντας την επιτυχία που είχαν τα προηγούμενα σχέδια. Τώρα, μετά από προσεκτική έρευνα και μελέτη στα μαγειρικά σκεύη που απευθύνονται στο χώρο της μαζικής εστίασης και έχοντας κάνει τις απαιτούμενες επενδύσεις και προετοιμασίες, σας προσφέρουμε τα επαγγελματικά σκεύη ΣΕΦ, προϊόντα υψηλής ποιότητας με ποικιλία επιλογής. Ο σεβασμός στο συνεργάτη, η συνέπει στη παράδοση και η γρήγορη εκτέλεση των παραγγελιών είναι στοιχεία που υπάρχουν στη φιλοσοφία της εταιρίας.